Legyél Te az
ADC Industries
új ÉRTÉKESÍTÉSI
munkatársa
Dunaújvárosban
havi FIX bejelentett fizetéssel!

JÓ, HA TUDOD!

Nem házaló ügynököket keresünk.

Ha alapvetően műszaki beállítottságú vagy, rendelkezel némi értékesítői vénával, és szeretsz emberekkel foglalkozni, akkor ezt az állást imádni fogod!

Cégünkről lentebb olvashatsz bővebben.


Téged is vonz az értékesítési terület, de már eleged van, hogy pocsék termékeket vagy értéktelen szolgáltatásokat kell(ene) képviselned?

Jutalékos elszámolás helyett szeretnél inkább egy tisztességes FIX havi fizetést hazavinni, amire garantáltan számíthatsz minden hónapban?
Gyomorgörcs helyett szeretnéd egy rendkívül fiatalos, támogató, dolgozóbarát légkörben eltölteni a munkaidődet? 

Akkor nem kérdés, hogy ez a Te állásod!


Válaszd ki,

hogy melyik munkakörben tudnád

a leginkább elképzelni magad,

és add le a jelentkezésed

1 PERC alatt!


SALES ASSISTANT (kezdő értékesítő)

Mit szólnál egy olyan munkahelyhez, ahol a kevés értékesítési tapasztalatod ellenére is szívesen látnak, és ahol nem problémáznak azon, ha nem mindig az irodában, hanem otthonról vagy egy kávézóból végzed a munkád? Ha Te is szívesen képviselnél egy olyan jövőbemutató autóipari technológiákat forgalmazó céget, akiknek a tevékenységére egyre nagyobb igény mutatkozik a piacon, akkor ne habozz, add le a jelentkezésed még ma! Nem gond, ha még nem vagy profi értékesítő, a lényeg, hogy legyen benned elhivatottság és vágy a tudásod fejlesztése iránt.

Feladatok: új ügyfelek felkutatása telefonon, dokumentációk vezetése és naprakészen tartása, határidők figyelemmel kísérése, jelentések készítése, meglévő ügyfelekkel kapcsolattartás, ajánlatok nyomonkövetése

Munkarend: Hétfőtől péntekig rugalmas időbeosztásban dolgozhatsz a tárgyalásaid időpontja és helyszíne függvényében.

Juttatás: versenyképes FIX bejelentett fizetés

Amit kérünk: felsőfokú végzettség, értékesítési tapasztalat, kiváló kommunikációs készség, Excel és Word ismeretek, önállóság és problémamegoldó készség.

Nézd meg a juttatásokat lentebb görgetve!


SALES EXPERT (tapasztalt értékesítő)

Komoly tapasztalatod van az értékesítésben, és szereted is csinálni, de már eleged van a mókuskerékből? Torkig vagy a nehezen eladható termékekből, a túlzó elvárásokból és az ingadozó, bizonytalan jutalékokból? Szeretnél többet lenni a családoddal, de nem szívesen mondanál le a jó fizetésről sem? Itt a lehetőség, hogy új életet kezdj! Ha Te is szívesen képviselnél egy olyan jövőbemutató autóipari technológiákat forgalmazó céget, akiknek a tevékenységére egyre nagyobb igény mutatkozik a piacon, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC alatt!

Feladatok: elsősorban új ügyfelek felkutatása, meglévő ügyfelekkel kapcsolattartás, ajánlatok kidolgozása, nyomonkövetése, határidők figyelemmel kísérése, kiadványok, marketing anyagok készítése, készíttetése, marketing stratégia kidolgozása, értékesítési folyamat fejlesztése, értékajánlat kidolgozása.

Munkarend: Hétfőtől péntekig rugalmas időbeosztásban

Juttatás: átlagon felüli FIX bejelentett fizetés

Amit kérünk: felsőfokú végzettség, min. 5 éves értékesítési tapasztalat, kiváló kommunikációs készség, Excel és Word ismeretek, önállóság és problémamegoldó készség.

Nézd meg a juttatásokat lentebb görgetve!

KIK VAGYUNK, ÉS MIT CSINÁLUNK?


Az autóipari automatizálás meghatározó szereplőjeként több éve foglalkozunk nagynevű járműgyártó vállalatok gyártóberendezéseinek és robotcelláinak tervezésével. Nevünk és minőségi szolgáltatásaink ismertek a piacon, ami a te munkádat is jelentősen megkönnyíti majd. Tevékenységünkre egyre nagyobb és biztosabb igény mutatkozik, így ennek kiszolgálásához keresünk új kollégákat.

MIRE SZÁMÍTHATSZ NÁLUNK?

VERSENYKÉPES FIX BEJELENTETT FIZETÉS

Bizonytalan jutalékok helyett mi átlag feletti fizetéssel jutalmazzuk a munkádat, így akkor is számíthatsz a pénzedre, amikor például szabadságon vagy. A konkrét összeget a vállalt feladataid függvényében határozzuk meg veled együtt,

MAGAS JUTALMAK

Az alapfizetéseden túl - jutalmazási rendszerünknek köszönhetően - további teljesítmény alapú prémiumokra is számíthatsz, melyek már az elejétől jelentősen megdobhatják a bevételeidet.

KIMAGASLÓ SZAKMAI SZÍNVONAL

Semmire sem legyintünk! A legapróbb részleteket sem hagyjuk figyelmen kívül, így folyamatosan a ránk jellemző szakmai színvonalon teljesítünk, amit Te is büszkén képviselhetsz az ügyfelek előtt!

ELŐRELÉPÉSI LEHETŐSÉG

Ez nem az a munkahely, ahol örökre meg kell rekedned egy pozícióban. Ha ügyes vagy és látjuk rajtad a motivációt, akkor megfelelő betanulás és gyakorlat után vezetővé is előléphetsz.

CSALÁDBARÁT MUNKAREND

Hétfőtől péntekig normál munkarendben dolgozunk, így a délutánokat a szeretteiddel töltheted, és marad időd a teendőid elintézésre is. Egy-egy külsős szerelési munka során fordulhat elő eltérő munkarend.

FIZETETT BEJÁRÁS

Ha nálunk dolgozol, akkor az utazási költségeid miatt nem kell aggódnod, hiszen mi minden kollégánknak 100%-ban megtérítjük a munkába járás költségeit.

KÖNNYŰ MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Irodánk és laborunk a Dunaújvárosi Egyetem épületében található, ami tömegközlekedéssel és saját gépjárművel is könnyedén megközelíthető.

BETONBIZTOS CÉG

Cégünk olyan ágazatban tevékenykedik, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt.

PIMASZUL FIATAL CSAPAT

Mi egy igazi fiatalos, lendületes csapat vagyunk, akik sokszor egymásból merítenek inspirációt, és akik imádnak együtt dolgozni. Mindannyian tudjuk, hogy bármilyen körülmények között számíthatunk egymásra.

NE MARADJ LE!


Az idő gyorsan fogy, és ebben a körben csupán 1 üres pozíció vár betöltésre, amelyre még eddig tudsz jelentkezni: .

Ha téged is vonzz az értékesítési terület, de a bizonytalan, ingadozó jutalékok helyett szeretnél inkább egy vonzó összegű FIX havi fizetést hazavinni, amire garantáltan számíthatsz minden hónapban, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!VAGYKüldd el az önéletrajzod a zoltan.rigo@adc.industries e-mail címünkre.


VAGY


Hívj bennünket a +36-20-667-3387-es telefonszámunkon!Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk a zoltan.rigo@adc.industries e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.