Felsőfokú műszaki végzettséged van?

Legyél az új

MŰSZAKI MENEDZSERÜNK,

és kerülj be Te is a "nagyok" játékába.


Aggódsz, mert leálltak a munkák a jelenlegi cégednél? Érzed, hogy rezeg a léc, és szeretnél egy olyan munkahelyet, amire biztosan számíthatsz?
Szeretnéd a teljes képet megismerni a szakmádról, nem csak egy részterületét? Szeretnél olyan munkakörben dolgozni, ahol miattad mennek rendben a folyamatok?
Olyan helyet keresel, ahol a jó fizetés nem csak ígéret, és a napi munkád mellett marad időd magadra és a családodra is?

Tedd le örökre a kéznyomod a jövő autóiban

az ADC INDUSTRIES csapatának tagjaként!

MŰSZAKI MENEDZSER

(projektmenedzser)

álláslehetőség

DUNAÚJVÁROSBAN

kötetlen munkaidővel!


Feladat: műszaki projektek felvétele, kidolgozása, nyomon követése, beszerzés és gyártás felügyelet.

Mindössze FÉL PERC az egész!

KIK VAGYUNK, ÉS MIT CSINÁLUNK?


Az autóipari automatizálás meghatározó szereplőjeként több éve foglalkozunk nagynevű járműgyártó vállalatok gyártóberendezéseinek és robotcelláinak tervezésével. Nevünk és minőségi szolgáltatásaink ismertek a piacon, ami a te munkádat is jelentősen megkönnyíti majd. Tevékenységünkre egyre nagyobb és biztosabb igény mutatkozik, így ennek kiszolgálásához keresünk új kollégákat, akár pályakezdőként is.

MIRE SZÁMÍTHATSZ NÁLUNK?


KORREKT BÉREZÉS

Szeretjük, ha kollégáink elégedettek, ezért a te munkádat is korrekt fizetéssel jutalmazzuk a vállalt feladataid és a tapasztalataid függvényében.

MAGAS JUTALMAK

Az alapfizetéseden túl - jutalmazási rendszerünknek köszönhetően - további teljesítmény alapú prémiumokra is számíthatsz, melyek már az elejétől jelentősen megdobhatják a bevételeidet.

KÖTETLEN MUNKAIDŐ

A feladataid elvégzéséhez nagyfokú önállóságra és pontosságra lesz szükséged, amihez mi biztosítjuk számodra a szabad munkavégzés lehetőségét fele-fele arányban irodai és otthoni munka keretein belül.

FIZETETT BEJÁRÁS

Ha nálunk dolgozol, akkor az utazási költségeid miatt nem kell aggódnod, hiszen mi minden kollégánknak 100%-ban megtérítjük a munkába járás költésgeit.

UNALOMMENTES ZÓNA

Minden munkánk más és más, így nálunk biztosan nem fogsz beleunni a feladataidba. Számos nagynevű céggel dolgozunk együtt a legújabb automatizálási technológiák megoldások bevezetésében.

PÁRATLAN TUDÁS

Szeretnél a szakmád legjobbjai közé tartozni? Nálunk olyan projektekben vehetsz részt, melyekben teljes rálátást nyerhetsz a szakmád valamennyi részterületére.

BETONBIZTOS CÉG

Cégünk olyan ágazatban tevékenykedik, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt.

IGAZI BARÁTI CSAPAT

Talán fura ezt hallani, de mi tényleg kedveljük egymás társaságát. Sokat poénkodunk, ugratjuk egymást, de mindig tudjuk, hogy bármilyen körülmények között számíthatunk egymásra.


NE MARADJ LE!


Az idő gyorsan fogy, és ebben a körben csupán 1 üres pozíció vár betöltésre, amelyre még eddig tudsz jelentkezni: .

Milyen kollégát keresünk? 

(szakmailag és emberileg) 

SZAKMAILAG EZT KÉRJÜK

 • Felsőfokú gépészmérnöki végzettséggel rendelkezel,
 • 1-3 éves szakmai tapasztalatod van lehetőség szerint autóipari automatizálási területen, de nem problémázunk azon sem, ha egy kicsit más területen szereztél gyakorlatot.
 • Elhivatott vagy a szaktudásod fejlesztése terén, és fogékony vagy az új technológiák, ismeretek elsajátítása iránt.

 • Önállóan is képes vagy a pontos, precíz munkavégzésre.

 • EMBERILEG EZEK JELLEMZŐK RÁD

 • Igazi csapatjátékos vagy! A cégünknél mindannyian jól tudjuk, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk egymásra. Szakmailag és emberileg is támaszkodhatunk munkatársainkra, és minden körülmények között segítjük a másikat. Ezt tőled is elvárjuk.
 • Motivált vagy a szakmáddal és úgy általánosságban az életeddel kapcsolatban. Felelősséget érzel a vállalt feladataid irányában, hogy azok határidőre elkészüljenek. Pont úgy, ahogy megbeszéltük.
 • Lojális és hosszú távon gondolkodó embernek tartod magad.
 • MIK LESZNEK A FELADATAID?

  A mindennapi munkavégzés során számos autóipari vállalat számára fejlesztünk különféle gyártóberendezéseket és robotcellákat. A te feladatod lesz az új műszaki-fejlesztési projektjeink felvétele, kidolgozása, nyomon követése, valamint a teljes beszerzési és gyártási folyamat felügyelete.

  Ha szeretnéd műszaki menedzserként még tovább kamatoztatni a tudásodat egy olyan stabil munkahelyen, ahol az átlagon felüli fizetés mellett magadra és a szeretteidre is marad időd, akkor add le a jelentkezésed FÉL PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!


  VAGY  Küldd el az önéletrajzod a zoltan.rigo@adc.industries e-mail címünkre.


  VAGY


  Hívj bennünket a +36-20-667-3387-es telefonszámunkon!


  Ezek után kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.


  Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk a zoltan.rigo@adc.industries e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.